Onze diensten

Manpower

Wij versterken uw team door het geven van trainingen en awareness-sessies alsook door u te ondersteunen bij het plaatsen van “the right man on the right place”.


Voor welke trainingen bent u bij ons terecht?
Threefold biedt:

 • bewustwordingstrainingen die te maken hebben met verschillende basiselementen zoals persoonlijke hygiëne, schoonmaak, etikettering, allergenenmanagement enzovoorts;
 • trainingen met vragen over specifieke normelementen zoals hoe formuleer ik corrigerende maatregelen en welke problemsolvingstechnieken zijn er? Verder zijn we ook gericht op het opstellen van process flows, managementreviews, het uitvoeren van interne audits en dergelijke; klantgericht communiceren enzovoorts.
 • normtrainingen. Dit zijn uitgebreide trainingen over wat de specifieke norm van u verwacht (ISO 9001, ISO 22000, FSSC: ISO 22000 enzovoorts). Alle normelementen worden behandeld.
 • trainingen volledig op maat naar de wens van u als klant. Samen gaan we na wat de verwachtingen zijn en hoe Threefold er het best invulling aan kan geven. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het opzetten van een training voor pestcontrollers voor het werken in een voedselverwerkingsbedrijf.


Right man on the right place
Threefold beseft dat het niet altijd eenvoudig is om competente mensen te vinden die in staat zijn uw kwaliteitssysteem te trekken of om invulling te geven aan de verantwoordelijkheden binnen het kwaliteitssysteem. Threefold heeft daarvoor twee opties:

 • Wij ondersteunen bij het voeren van de sollicitatiegesprekken en het selecteren van een geschikte kandidaat.
 • Wij bieden u een uitleencontract aan. Dat wil zeggen dat wij een collega van Threefold bij u inzetten die op basis van een urencontract kwaliteitswerkzaamheden voor u zal verrichten. Het handige hiervan is dat deze medewerker volledig in dienst van Threefold is en daardoor alle bijkomende kosten voor u, zoals verzekeringen en aanschaf van middelen, komen te vervallen.
Maak contact met ons

Management

Wij ondersteunen bij het opzetten en/of verbeteren van uw procesmanagement- of kwaliteitsmanagementsysteem.


Het opzetten en/of verbeteren van uw kwaliteitsmanagementsysteem
Threefold assisteert bij het:

 • uitvoeren van GAP-analyses waardoor u zelf verder kunt of zelf kunt beslissen wat u op korter of langer termijn wilt oppakken. De GAP’s worden meteen gelinkt aan risico’s, zodat u gerichter op basis van risico’s een termijnplanning kunt maken;
 • uitvoeren van GAP-analyses, het opstellen van verbetervoorstellen en het naar wens samen met u implementeren van verbetervoorstellen. Hierbij kan gedacht worden aan het opstellen van process flows, het uitvoeren van een risico-inventarisatie en risicomanagement, leveranciersbeoordelingen, managementreviews en al het andere wat ter ondersteuning is van uw kwaliteitsmanagementsysteem in de ruimste zin des woords; 
 • volledig of gefaseerd opzetten van kwaliteitsmanagementsystemen gebaseerd op de eisen van een bepaalde norm, bijvoorbeeld ISO 9001:2015, ISO 22000: 2018 en alle andere normen die de HLS-structuur hanteren;
 • opzetten en/of onderhouden van kwaliteitssystemen gebaseerd op verwachtingen en eisen van grote klanten;
 • opzetten en/of onderhouden van geïntegreerde systemen waarbij meerdere normen in uw systeem worden samengevoegd;
 • opzetten en/of onderhouden van uw eigen basiskwaliteitssysteem, waarbij het doel niet zo zeer is certificering maar eerder bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Wilt u uw bedrijf laten certificeren?
Of misschien voor nu uw eigen kwaliteitssysteem bouwen met daarin opgenomen enkele aspecten uit één of meerdere normen? Threefold kan voor u nagaan wat voor uw proces kritisch bewaakt moet worden. Druk daarvoor op de onderstaande knop en vul het intakeformulier in. 
Wij zetten naar wens een plan op maat voor u in elkaar en sturen u een offerte.

Vul ons intakeformulier in

Middelen

Wij gaan met u op zoek naar de geschikte middelen voor uw onderneming.


Research naar geschikte fysieke middelen

Door de jarenlange ervaring met het opzetten en bewaken van kwaliteitssystemen in een grote bakkerij in Suriname, heeft Threefold reeds een netwerk van leveranciers opgebouwd, waardoor wij in staat zijn u te ondersteunen bij het zoeken naar verschillende producten variërend van schoonmaakmiddelen, personal protective equipment tot ingewikkelde softwaresystemen. Verder wordt u ondersteund bij het kiezen van de voor uw organisatie geschikte hulpmiddelen en apparaten. Die ondersteuning varieert van eenvoudige support tot het nemen van een juist besluit.

Wilt u de next level van kwaliteitsmanagement bereiken door met een praktische bril naar zaken te kijken, maak dan contact met Threefold.

Threefold Quality System Support N.V. 2023
Design and Development by Namidi N.V.